Maybelline Vivid Matte Liquid: Nude Thrill

vividmatte6

  • Márka: Maybelline
  • Ár: kb 2800Ft
  • Hol lehet kapni: Dm, Rossmann, Müller
  • Leírás: a Vivid Matte kollekció, matt hatású, intenzíven pigmentált, folyékony rúzsokat tartalmaz. Jelenleg itthon a kollekció fele (5 szín) kapható: Nude thrill, Rebel red, Electric pink, Berry boost, Fuchsia ecstasy. Az üveg 8ml terméket tartalmaz.
  • Hogyan használjam: mindenképpen ajánlom, hogy használat előtt radírozzuk le az ajkainkat, hiszen ez a termék kihangsúlyozz bármilyen száradt bőr darabot az ajkunkon. Nem kötelező ajakkontúr ceruzát használni, de én ajánlom.
  • Vélemény: Nagyon izgatott voltam amikor végre megláttam ezeket a termékeket a polcokon. Kicsit csalódott voltam, hogy csak 5 szín kapható nálunk, de ennek ellenére rögtön megvettem a Nude thrill árnyalatot. Rendszeresen hordok folyékony, matt rúzsokat így meglepést ért, amikor először kipróbáltam a formulát. Őszintén szólva arra számítottam, hogy olyan lesz mint a legtöbb matt folyékony rúzs és teljesen leszárad. Sajnos ez a formula nem teljesen matt, nem csókálló és nem szárad le teljesen. Ennek vannak előnyei, hiszen nagyon kényelmes az ajkunkon, nem szárítja ki a bőrünket, de nem olyan hosszan tartó mint más folyékony rúzs. Nekem körülbelül 4 vagy 5 órán tart a színe de mivel nem szárad le teljesen, szebben kopik mint sok más ilyen termék és mindig frissnek nézz ki. Még egy hátrány, hogy ennek a rúzsnak egy elég fura illata van, amit tudom, hogy sok embert zavarni fog. A színnel nagyon meg vagyok elégedve, szerintem egy gyönyörű szép mindennapi nude. A kezdeti meglepődés ellenére, sokat használtam ezt a terméket, ezért be is kerül az Októberi kedvencek közé.
  • Értékelés: 8/10 –  Ha nem zavar titeket, hogy ez nem egy hagyományos liquid lipstick, mint hogy engem sem zavar, akkor tetszeni fog ez a termék.

Szerezd be te is:

Rossmann webshop: https://shop.rossmann.hu/maybelline-color-sensational-vivid-matte-liquid-50-nude-thrill-folyekony-ajakruzs-8-ml

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close