Maybelline Color Tattoo 24hr Eyeshadow: On and On Bronze

maybelline-color-tattoo-24hr-eyeshadow-on-and-on-bronze-review-003

  • Márka: Maybelline
  • Ár: kb 2,300Ft
  • Hol lehet kapni: Dm, Müller és Rossmann üzletekben, online
  • Leírás: a Color Tattoo szemhéjpúderek, krémes állagúak, erősen pigmentáltak, és nagyon hosszan tartók (állítólag 24 órát is kibírnak). Az On an On Bronze egy sötét barna szín, amiben bronzos csillámok vannak. Ez a szín az egyik legnépszerűbb szín a Color Tattoo kollekción belül.
  • Hogyan használjam: a legtöbb pigmentációt úgy tudjuk elérni, ha az ujjainkkal helyezzük a szemhéjunkra vagy egy szintetikus ecsettel (pl. korrektor ecset). Ez a szín a mozgó szemhéjon nézz, ki a legjobban valamint használhatjuk szemhéjtusnak is. Egy szemhéjtus ecsettel alakíthatunk ki egy cicás tusvonalat ebből a bronz színből. Ezt a szemhéjpúdert használhatjuk más púder alá, mint egy bázist de viselhetjük magában is.
  • Vélemény: A Color Tattoo formulájával elégedett vagyok, de meg kell, hogy említsem, a kezünkön swatcholva sokkal pigmentáltabb mint a szemhéjunkon, ezért több terméket kell használnunk, mint először gondoltuk. Még egy apró panasz ezzel a színnel kapcsolatban az az, hogy amikor felvisszük a szemünkre, sokkal inkább barnának tűnik, mint bronzosnak és csillogónak. Ez a szín nem a kedvencem, csupán azért mert ritkán hordok ilyen sötétebb, csillogós barnát a szememen, de mindképpen kísérletezek még vele.
  • Értékelés: 8/10 – Ajánlom mindenkinek a Color Tattoo kollekciót!

Szerezd be te is:

Rossman webshop: https://shop.rossmann.hu/maybelline-color-tattoo-szemhejpuder-35-on-and-on-bronze-4-g

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close