Kristina Bazan x L’Oréal Smoking Nudes Lip Kit

One-More-Hint.png

  • Márka: L’oréal Paris
  • Ár: Lip kit: kb 2,400Ft Külön: 4,400Ft
  • Leírás: Kristina Bazan és a L’Oréal, nem rég alkottak egy közös kollekciót. A Smoking Nudes kollekció tartalmaz ajak termékeket, egy szemhéjpúder palettát, körömlakkokat és egyéb termékeket. Ami engem a legjobban megragadott az a Smoking Nude Lip Kit. Egyre több márka kreál hasonló szetteket, amiket a Kylie Lip Kit sikere inspirálhatott. Ez a szett egy Color Riche szájceruzát és egy Color Riche hidratáló rúzst tartalmaz. Mindkét termék a 630-as, Beige A Nu, árnyalatban vannak. Magyarországon ezt a lip kitet még sehol sem találtam de ezt a két terméket külön külön is meg lehet vásárolni, hisz ezt a szettet már meglévő L’Oréal termékekből rakták össze. Ennek természeten az a hátránya, hogy dupla annyiba kerül így a szett.
  • Hogyan használjam: Rajzold körbe az ajkaidat a szájceruzával, enyhén ki is térhetsz a szád természetes vonaláról, hogy nagyobb ajkakat varázsolj magadnak. Tetszéstől függően, elég ha csak kontúrozod a szád külsejét, de egy intenzívebb és hosszan tartóbb hatásért az egész szádat színezd be a ceruzával. Ezután, egyszerűen vidd fel a rúzs színét az ajkadra. Ha nem szereted annyira a krémes vagy fényes rúzsokat, elég ha csak a szád közepére raksz egy kicsit, így nem lesz teljesen fényes a szád.
  • Vélemény: A 630-as árnyalat egy rózsásabb nude. Egyáltalán nem túl világos, szóval nem kell félni, hogy halottnak fog tőle kinézni az ajkunk. L’Oréal szájceruzát még eddig nem próbáltam, de nagyon tetszik a formulájuk. Krémes és pigmentált termék és nagyon könnyű dolgozni vele. Mivel nagyon krémes, szoktam magában csak a ceruzát hordani a számon, főleg amikor matt kedvemben vagyok. A rúzs szintén krémes, hidratáló és nagyon szépen mutat az ajkon is. Egész nap a számon marad ennek a kettő terméknek a színe, hiszen amikor kezd kopni a rúzs, a szájceruza helyben marad alatta.
  • Értékelés: 9/10 semmi panaszom nincsen erre a termékre csupán annyi, hogy jobban kedvelem a matt rúzsokat.

7217039-2

Szerezd be te is:

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close