Bronx Single Click Eyeshadow: Bronze

 • Márka: Bronx Colors
 • Ár: 999Ft
 • Hol lehet kapni: Rossmann, Bronx webshop, Kedvenc krémem
 • Leírás: A single click szemhéj púderek azt a célt szolgálják, hogy ízlés szerint válogasd össze a kedvenc színeidet, amiket a Bronx 2-es vagy 4-es palettákban tudsz elhelyezni. Mivel nem műanyag tartóban kapható, így az ára is olcsóbb, mint egy átlagos mono szemhéjpúdernek. Ha szeretnéd z-palettában, vagy egyéb mágneses palettában is gyűjtheted őket. A single click szemhéjpúderek 2g terméket tartalmaznak.
 • Hogyan használjam: Mivel ez a szín egy fényes szín, a legtöbb pigmentációt úgy tudjuk elérni ha az ujjainkal, egy szintetikus ecsettel (pl. korrektor ecsettel) vagy vizesen visszük fel (Fix+ sokat segít).
 • Vélemény: kellemesen csalódtam amikor ezt a terméket kipróbáltam, rendkívül pigmentált, könnyen eldolgozható, nagyon puha textúrájú, gyönyörű szín. Ne tévesszen meg a neve, szerintem ez a szín inkább hasonlít aranyra mint bronzra. Ez egy metál hatású púder ami nagyon szépen és erősen tükrözi vissza a fényt. Helyezzetek egy sötétebb barnát a mélyítő vonalatokba, vigyétek fel a mozgó szemhéjatokra ezt a színt és készen is van egy egyszerű de nagyon szép smink.
 • Értékelés: 10/10 –mindenkinek ajánlom

Szerezd be te is!

 1. Bronx webshop: http://bronxcolors.hu/termek/single-click-shadow-szemhejpuder-utantolto/
 2. Kedvenc krémem: http://www.kedvenckremem.hu/bronx_-_single_click_shadow_-_bronze_1759
 3. Bronx 4-es paletta: http://www.kedvenckremem.hu/bronx_-_single_click_utantolto_4-es_1774?keyword=bronx
 4. Bronx 2-es paletta: http://www.kedvenckremem.hu/bronx_-_single_click_utantolto_2-es_1773?keyword=bronx

 

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close