Újabb drogériás folyékony rúzsok! Lovely Nude Mood TESZT

IMG_20180613_174045_656Drogériás szinten a Lovely termékeiben szoktam a legnagyobbat csalódni… pozitívan! 😊 Ezért, amint megláttam, hogy a K Lips után egy újabb folyékony rúzs formulát dobnak piacra, rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Az új Nude Mood rúzsok, krémes folyékony rúzsokként vannak hirdetve, ezért rögtön sejtettem, hogy nem hagyományos, teljesen mattra száradó termékekről lesz szó. Aki ilyet keres, az rögtön kattintson inkább a K Lips kollekció bejegyzésre (olvasd el itt), hiszen ezek közel sem olyanok. A kollekció négy nude árnyalatból áll, melyek az 1-es, 2-es, 3-as és 4-es nevet kapták. Kreatív, ugye?

stefykinga_6____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___

A csomagolás első pillanattól a KKW márkára emlékeztetett a letisztult, púder rózsaszín, matt tubusok miatt és furcsa egybeesés, hogy a KKW x Kylie rúzs kollekció is pont négy krémes folyékony rúzsból áll. Hát nem különös? A rúzsok egyenként 799 forintért vásárolhatóak meg a Rossmann üzleteiben, így hát igazán elérhető termékekről van szó. A rúzsok lapos applikátorokkal vannak felszerelve, mellyel egész könnyű a rúzs felvitele, bár én inkább a kisebb, gyémánt alakú applikátorokat kedvelem.

stefykinga_10____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___stefykinga_9____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___stefykinga_8____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___stefykinga_7____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___

Mint említettem már más bejegyzésekben, mostanában nagyon rászoktam a szájfényekre és egyéb fényes ajak termékekre, ezért nyitott voltam egy nem teljesen mattra száradó rúzsra. Úgy képzeltem el, hogy ez a formula a Colourpop Ultra Satin valamint a Kylie Velvet rúzsaira fog hasonlítani. Sajnos tévedtem. Azt vettem észre, hogy a színek nem teljes fedésűek, ezért nem elég egy réteget felvinni, így inkább hasonlítanak pigmentált szájfényekre mint folyékony rúzsokra. Használat előtt mindenképpen ajánlom egy ajakkontúr ceruza használatát, a teljesen egyenletes végeredményért.

stefykinga_4____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___stefykinga_3____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___stefykinga_2____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___stefykinga_1____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___

A pigmentáltságtól eltekintve, a rúzsok mind nagyon kényelmesek, hiszen nem ragadnak és egy pillanatig sem hatnak szárítóan az ajkakon. A hosszantartóssága nem kiemelkedő, hiszen lényegében egy szájfényről van szó, viszont cserében könnyen lehet felfrissíteni és rétegezni őket nap közben anélkül, hogy darabossá váljon az ajkunkon.

stefykinga_5____utm_source=ig_share_sheet_igshid=yai58gwi7d7g___

A négy árnyalat nagyon egyformának tűnik a tubusban, de kikenve egyértelműen látni lehet a különbséget. Az 1-es számú a legbarnásabb nude, így hát az én személyes kedvencem, a 2-es egy rózsaszínes nude, a 3-as egy enyhén lilás, mályvás nude és a 4-es egy korallos nude mely a legsötétebb a négy közül.

201806141871824496
Fentről haladva: 1,2,3,4

Összességében, nem vagyok elájulva a rúzsoktól, viszont az árukhoz képest nem rossz termékről van szó, de a pigmentáltságon lehetne javítani. Azoknak megfelelő, akik egy könnyen hordható, hétköznapi fényes rúzsra vágynak és akik nem bánják, ha egyszer-kétszer újra kell applikálni a színt napközben. Ennek ellenére, egy biztos, hogy továbbra is kíváncsian figyelem a Lovely újdonságait!

4 hozzászólás a(z) “Újabb drogériás folyékony rúzsok! Lovely Nude Mood TESZT” bejegyzéshez

 1. Hasonló tapasztalataim vannak, kicsit többet vártam volna, főleg azután, hogy sokan dicsérték ezt a terméket. Nekem a 04-es van meg, hétköznapra tényleg elmegy, bár a folyékony rúzs elnevezés kissé túlzó rá.

  Kedvelés

  1. Pontosan! Nekem egy folyékony rúzsnak nagyon pigmentáltnak kell lennie 🙂

   Kedvelik 1 személy

 2. Mennyibe kerülnek egyébként? Lehet tudni? Árukat megérik?

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close