Új drogériás folyékony rúzs: Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour! *HAMAROSAN MAGYARORSZÁGON*

A *HAMAROSAN MAGYARORSZÁGON* első bejegyzésének sikere után, amit a L’oréal Lash Paradise-ról írtam (itt elolvashatod), úgy döntöttem, hogy rögtön írom is a következő bejegyzést a sorozathoz. A szemek után, ugorjunk az ajkakhoz, mégpedig egy új folyékony rúzshoz, ami nem más mint a Rimmel London Stay Matte Liquid Lip Colour. Ezt a terméket 14 színben dobták a piacra külföldön, reméljük itthon ezekből minél több árnyalatot láthatunk a polcokon.

Tény, hogy a folyékony rúzsok már több éve rendkívül sikeresek, viszont drogériás viszonylatban nem lehet azt mondani, hogy rengeteg igazi, mattra száradó folyékony rúzs található. Sok esetben láttuk, hogy a matt folyékony rúzsoknak hirdetett termékek valójában nem is száradnak le mattra, nem hosszantartók vagy csókállók, nem az amit keresünk. Ilyen például a Maybelline Vivid Matte rúzsai, a L’oréal Infallible Paints és sok más termék. De ez mind megváltozhat az új Rimmel rúzsokkal, hiszen csókállók, hosszantartók és teljesen mattra száradnak.

A Stay Matte folyékony rúzsoknak habos, krémes textúrájuk van, pont mint a Nyx Soft Matte Lip Cream-eknek. A folyékonyabb, vékonyabb állagú rúzsokkal ellentétben, nem elég egy ecset húzás a tökéletes fedéshez, de  néhány húzás után ezekkel is könnyen el lehet érni a teljes fedést. A rúzsok 5.5 ml terméket tartalmaznak, továbbá gyorsan száradnak, és enyhén parfümös illatuk van. A hosszú applikátorral könnyen és precízen lehet bármilyen ajakformát kifesteni, az applikátor hegyes feje pedig tökéletes az ajkunk Cupidó-ívének kifestésére.

A kollekció rengeteg hétköznapi nude valamint rózsaszín árnyalatot tartalmaz, de a vöröstől a szürkéig, vadabb színek is megtalálhatóak a 14 árnyalat közt. A rúzsok £5.99-ba kerülnek külföldön, így 1,600 Ft körüli árra számíthatunk, ami véleményem szerint nagyon kedvező ár ezekért a termékekért.

Én a Moca árnyalatot próbáltam ki, mely enyhén rózsás nude, tökéletes hétköznapokra vagy szemhangsúlyos sminkekhez. A rúzs kényelmes, nem szárítja kellemetlenül az ajkamat és rajtam körülbelül 6 órán keresztül marad jó állapotban. Mivel csókálló a formula, ivásnál semmi baja nem lesz, viszont az olajos ételek, mint minden folyékony rúzst ezt is lehozzák. Én teljesen meg vagyok elégedve ezzel az árnyalattal és termékkel, és mindenképpen szeretnék még több árnyalatot beszerezni. Ha szükségetek van egy megfizethető, igazi matt folyékony rúzsra, akkor tartsátok nyitva a szemeteket, hiszen hamarosan már Magyarországon is megvásárolhatjátok őket!

dav
Moca az ajkakon
%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close